.tumbuk ko kang pan !

Salam.

Alaaa...ite nak dating.. Wuwuwuwuuuu~~ Pakwe kite busyyy... Eleh, busy lah konon. Tadik, dia pergi meeting dekat Jasin, suppose kite kena ikut, tapi kite ada kelas. So, tak jadik lah... So, esok nak ajak dia dating ! (^__^) Tak kireeeeeeeeee ! Tapi dia tak sure, dia ada kerja ke tak esok. Kena tengok jadual dulu. (T__T)

Kite : Jom pergi mandi mandi gunung ledang !
Dia : Mandi? Isy, tempat bahaya tu !
Kite : Bahaya ke mandi kat gunung ledang? Dulu kecit kecit selalu jer pergi.
Dia : Gunung ledang yang bermacam cerita. Isy, abang tak mau pergi situ lagi.
Kite : Alaaa...ite nak mandi mandi....
Dia : Sayang kata nak tengok wayang.
Kite : Nak nak nak !!!
Dia : Mana satu ntah budak sayang ni nak. Geget gak pinggang dia kang.
Kite : Woi ! Saket tau pinggang kite. Tadi kan kelas kat bangunan air kat sebelah tu. Kat situ kena naek tangga. Asal naek tangga jer pinggang kite buat hal. Zzzzzz!
Dia : Nanti hantar bengkel. Ada skru longgar, gasket ada terbakar, belting nak tercabut, spocket haus. :-P Biasa lah, dah 93 tahun. Hehe. Kesian sayang abang ni la.
Kite : (-.-") Tumbuk ko kang pan ! Silap silap, sayang yang kena hantar bengkel ! :-P

Kalau tak buli kite sehari memang tak sah.
(-.-")

Harap harap esok dia tak de meeting,
Kang silap silap, kite pun kena pergi meeting sekali.
(>________<)