.tolong lah marah kite !

Salam.

Perempuan dengan soppink tak dapat di pisahkan. Err..mungkin bukan semua. Mungkin kite jer. Huhuhu. Tapi kite memang suka soppink. (>___<) Duet ade ke, takde ke, pedulik hape. Huhuhu.

Hari ni dan semalam, kite pergi soppink. Tak de lah banyak sangat. Tapi banyak lah jugak. Biasa lah, start sem baru, beli lah barang barang sikit. Errr...tak de lah sikit sangat. Banyak lah jugak. Wuuuu~~ (T__T) Tadi dah lepas menyesal terhabes duet time soppink, kite text lah Super K...

Kite : Yang...dua hari kite dah habes RM*** soppink. Menda ntah kite beli. Lepas neh, tak leh soppink lagik. =.= Sayang marah kite tau pasni.
Dia : Hoi ! Jangan soppink lagi ! Isy, aku cepuk budak neh kang!
Kite : Huuu..garangnye !
Dia : Apa garang garang ? Banyak bunyik pulak !
Kite : =.= Ye la !
Dia : Hehe. Padan muka kena marah.

Tapi kite neh memang jenis kena marah baru nak dengar kata. Keh keh keh. Malam tadi, kerinduan tahap melampau dekat Super K tuh. Boleh pulak nanges teresak esak time gayut tepon. Ngek betul. Dasar budak cengeng !

Dia : Abang selsema neh... *shreetttt*
Kite : Hmm kite rindu sayang.. Bla bla bla... *nanges*
Dia : Macamana Abang nak pergi belayar macam ni...
Kite : Belayar laen, sekarang dekat darat... *nanges makin kuat keh keh keh*
Dia : Hishhh apa ni nanges nanges. Malu lah kawan dengar.
Kite : *nanges lagik, shreeeettt*
Dia : Eiiii...ape tu..sedut hingus ekk.. Eiii..buang lah..
Kite : Mana ada kite sedut hingus ! Hehe *tergelak*
Dia : Kenapa gelak? Kan abang kate, jangan sedut hingus !
Kite : Eleh...dia tuh selsema sedut hingus tak pe ek ! *gelak*
Dia : Mana ada ! Hehehe.

Hoi..makin rindu pulak.. 
Kena marah ker, kena bebel ker, kite tak kisah.
Sebab benda benda tuh semua buat kite makin rindu....
(-,-")