.tolong, ada lelaki bukan muhrim masuk bilik kite !!!

Salam.

Wuaaaaaa tadi kan, ada sorang laki masuk bilik kite! (T__T) Memula kite tengah tidur. Maklum lah, dua tiga hari neh, badan asek lemau jer. Dok depan PC lame sket, dah pening, lepas tuh, saket perut tak baek baek. Tengah syok syok tidur, Abah kite kejut. Kebetulan, tidur tak tutup pintu....

Abah : Bangun Angah.. Kawan Abah datang nak repair lampu..
Kite : *Zupp!* Sepantas kilat kite bangun! Hihihi.

Ektuali, lampu bilik kite tuh dah dekat sebulan rosak. Bukan tanak repair, setakat tukar mentol jer pun. Mentol terbakar. Tapi lampu bilik kite tuh pelik. Canggih sangat. Mama lettew yang beli. Hihihi. Mekasih Mama sebab belikan lampu bilik yang canggih sampai susah nak tukar mentol bila mentol terbakar. (-.-") Dah hari hari bukak lampu tidur. Lampu tidur tuh dah lah cahaya dia suram suram. Romantik sungguh... Huhuhu.

Sementara tunggu kawan Abah kite repair lampu bilik kite, kite dok ngap biskut raya dekat ruang tamu tuh. Tetibe Super K call kite......

Kite : Yang..Ada lelaki masuk bilik kite..
Dia : Siapa?
Kite : Kawan Abah. Polis jugak.. Lelaki, budak muda..
Dia : Sayang kat mana ni? Abes dia buat apa dalam bilik?
Kite : Kite kat ruang tamu. Dia dalam bilik dengan Abah, nak betulkan lampu bilik kite tuh..
Dia : Untung lah dia dapat masuk bilik Sayang. Abang pun tak pernah masuk lagik.
Kite : Hah, tau takpe. Dia lelaki first yang bukan muhrim masuk bilik kite. Eh, tak tak. Aritu Abang Apis (Abang Ipar Kite) ada masuk.. Nak try betulkan lampu tuh tapi tak boleh.
Dia : Hensem tak lelaki tuh?
Kite : Errr...dia India. Hehe. Kalau ketegori India, dia boleh di kira hensem lah. Tapi kalau dengan Sayang, mesti lah Sayang lagik hensem!
Dia : Abang tak kisah siapa pun masuk. Abang jadi orang yang ker seratus enam puluh juta pun Abang tak kisah.
Kite : Hm..kenapa pulak?
Dia : Sebab doang masuk kejap jer. Abang kalau masuk satu hari nanti, Abang tak keluar keluar dah. Sebab tuh akan jadik bilik Abang.
Kite : *diam & blushing*

*tu diaaaa....bakal bilik kami berdua. ececececehhh!*

Kahkah. Gediks betei. Tapi betul hape apa yang Super K sakap tuh kan kan? Ngeeeeeeee.... Kbai!