.super k memang selalu.....buat lawak. (-.-")

Salam.

Heeee... Kite pinjam broadband kawan ! (^__^) Ok. Mari mula merepek sebelum kawan kite tuntut balik broadband dia. Kui kui kui.

Ektuali, dah 3-4hari kite punya pinggang saket. Kenapa ntah. Tapi hari tu kan kite bawak motor dari Muar balik Melaka. Jauh lah jugak. Kite nye tulang neh bukannya kuat sangat. Lepas tuh, kite nie kurus. Memang saket pinggang gila pork lah.

Semalam kite give up. Kite pergi jugak klinik. Memula nak pergi farmasi jer, beli ubat apa apa yang patut tapi macam jauh pulak. So, yang paling dekat, Klinik UiTM. So kite start motor dan pergi lah soang soang. Sadis betul. Sebab family kite dekat Muar. Pakwe kite pulak dekat JB. (T___T) Time nak bawak motor tuh, memang dok tahan je lah saket pinggang neh. (T____T)

Tapi walaupun pakwe kite dekat JB, dia tetap concern dekat kite. Kite tengah saket saket pun, dia boleh buat lawak lagik. (-.-") Sumpah saket pinggang kite bila gelak gelak.. Kronik betul dah pinggang kite neh. Nak duduk kena slow slow. Nak tidur kena mengiring. Nak bangun kena hati hati. Semua pergerakkan terbatas. Nak lompat lompat pun tak leh. Aritu jumpa lipas, tau jerit jer, bukannya nak larik. (-.-")

Masa kite pergi klinik tuh, kena bebel jugak ah dengan doktor tuh. Dia sakap kite kurus sangat lah. (-.-") Dia sakap kite tak boleh bawak motor jauh jauh. Memang lah kompem pinggang kite saket. Dan lagi satu, kampus kite tuh, lif memanjang penuh. So, alternatif lain adalah naek tangga. Kelas pulak tingkat 13 ! Kompem lah kite semput. (T__T)

Malam tadik, lepas makan ubat, call lah pakwe kite dulu.. Tanya dia, bila nak balik sini.. Bila nak jaga kite.. Wuuu~~ (T__T) Kejap nanges, kejap ketawa. Dah macam orang tak betul dah.. (>___<)

Dia : Abang pelik lah yang...
Kite : Kenapa Sayang pelik...
Dia : Bagus lah Sayang ni. Muka tak berkedut pun.
Kite : Haa? Kenapa pulak.. Memang lah muka kite takde kedut.
Dia : Ye la.. Arwah atuk abang.. Arwah nenek abang.. Dah tua, sakit pinggang.. Muka berkedut.. Tapi sayang, tak berkedut pun..
Kite : Woi ! Itu nenek dengan atuk.. Kite bukan nenek awak!!!!!!! *jerit*
Dia : Hahahahaha. *gelak jahat*
Kite : Eiii...geram betul lah... Hahaha *gelak*
Dia : Hey, kenapa gelak? Marah lah... Kan Sayang suka marah.. Marah lah cepat..
Kite : Tanak. Eii..buat lawak, mesti lah kite gelak !
Dia : Mana ada abang buat lawak. *gelak*

Haish..rindu betei.
Pandai dia buat kite gelak time kite tengah 
dok nanges nanges tahan saket.

He is trying to be the best for me.

Thats why ILYSM.
(^____________^)