.soooooo sweeeeeeeeeeeeet !

Salam.

Kepeningan kepala yang extreme. Berdenyut denyut kepala neh.. I think, I should sleep now tapi memandangkan esok (13/9/2011) kite dah kena balik rumah sewa dan kembali menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar tanpa berukband, so, hapdet lah sikit malam ni. Hihihi. 

Rindunye hoi dekat pakwe kite tuuuu! Zzzzzzzz. Macam dah lapan tahun tak jumpa. Rasa nak mengamuk ngamuk jer. Apa lah punya perangai. (-.-") Lepas tuh, rasa macam dah lama gila tak dating.. Last dating time puasa. Last jumpa time raya.  Ada lah dalam 8 tahun kan kan? Ngaaaaaaa... :-P


Kah.


Kah kah.


Kah kah kah!

Kiteorang kalau sms macam ni lah. Sengal sengal. Hihi. Tapi kalau gaduh, jangan cakap ah. Bertumbuk bergusti segala. Memang lepas tuh, dedua badan sengal. Huhu. Adoilaaa.. Rindu nye..

Yunk.. nak bunga!

Ape tah kite merepek neh. (-.-") Sebenarnya kite saja nak tunjuk I-SMS application yang kite baru install dekat henpon kite tuh. Cool kan! Siap ada avatar, ada smiley. Hihi. Suka sangat sangat sangat! Dari nak beli henpon baru, terus tak jadi beli. Dekat dua tahun dah pakai henpon neh. Tak pernah rosak sikit pun.. (^__^) I lap my Nokia E72 much much!

Tata. 
Jumpa lagik wiken nanti.
(^_______^)

Kompem everywiken balik rumah
since Mama tak sihat lagik.
Doakan Mama kite cepat sembuh!