.selamat tinggal kekasih terbaek

Salam.

Berat hari nak tulis entry ni sebenarnya. Berat mata yang memandang, berat lagik bahu kite neh memikul. Tak tahu la nak cakap ashane tapi ini lah entry terakhir kite. Kite harap, korang semua tak lupa dekat kite.. Hmm.. :'(

Esok kite dah balik ke rumah sewa dan hari Isnin nanti akan bermulanya kehidupan kite sebagai student. Selamat tinggal rumah, selamat tinggal internet streamyx, selamat tinggal katil yang empuk, selamat tinggal bilik yang wangi dan sejuk.. Dan selamat tinggal kekasih terbaek - belog kesayangan. (T__T) Huhu. Saspen tak? Kui kui kui.

 Style kan gambar neh.

Kawan kite candid time kite gayut dengan Super K before masuk kelas. Hihihihi. Biasa ah, before masuk class mesti kena punch card dulu. Kite punch card machine dia, dia pulak punch card machine kite. Kikikikiki. :-P


^__^

Ektuali, kite dah tak dapat nak hapdet belog sebab berukband kite, kite suruh Super K pegang masa nak start cuti hari tuh. Sebab rumah kite kan ada streamyx, so daripada berukband neh tersadai dekat rumah, baek kite kasik Super K pakai.

Tapi sekarang, Super K dekat JB lagik. Ashane nak amek berukband tuuu... 

Kite : Esok kite dah balik Melaka. Tapi tak dapat lah kite nak hapdet belog. Berukband kite pada Sayang.
Dia : Hahaha. Padan muka tak dapat hapdet belog..
Kite : (dalam hati, aku rasa macam nak telan je budak neh tauuu!!! )

Selama ni, kite tulis apa apa dalam belog, dia bukan baca pun. Sebab dia tuh bukan jenis rajin online. Kalau online pun, maen poker kat pesbuk tuh. Zzzzzz. (-.-") So, kalau kutuk kutuk puji puji dia dalam belog pun, dia tatauuuu... Ngeeeeeee..

Kite pun tak tahu, bila kite dapat jumpa dia. Haish..kite tak kisah pun pasal berukband tuh. Kalau nak hapdet belog sangat, boleh pinjam berukband kawan. Tak pun, pergi cc sudeyhh.. Hihihi. Tapi kite nak jumpa pakwe kite. Rinduuu... (~,~)

Ektuali, tak de lah rasa sedih sangat nak tinggalkan rumah. Sebab rumah kite dekat Muar, rumah sewa kite dekat Melaka. Sejam setengah merempit, dah sampai rumah. Huhuhu. Lagipun, kite kan pengerusi PBSM. (Persatuan Balik Setiap Minggu) Kah kah kah. Ada sesiapa nak masuk persatuan neh? :-P

Oh ye. Esok kite akan merempit ke rumah sewa. Beg baju yang lapan belas ribu kilogram neh, nanti Mama dengan Abah kite hantar naek kereta. Kire konvoi lah. Doakan kite selamat dalam perjalanan nanti. Kbai. Nak sambung kemas beg. I'm gonna mish you all!!!

Selamat kembali ke kampus kawan kawan. 
(^___________^)