.sayang nak jumpa kite tak ?

Salam.

Ok..kite sangattttt gembira hari ni... Sebab? Sebab esok kite nak jumpa Encik cinta hati pengarang jantung intan payung kebabom kite ! Setelah beberapa bulan tak jumpa ! Ok tipu. Raya hari tu ada jumpa. Ngeeee... :-P

Eksaited punya pasal, siap dah prepare baju apa nak pakai. Sebab? Sebab bukan jumpa dia soang esok. Tapi jumpa Abah dia sekali. Business matters yer kawan kawan. Bukan sebab meminang matters ye kawan kawan ! Ngaaaaaa.. :-D Alaaa...malu sebenarnya nak jumpa even dah pernah jumpa before this. Alaaa ashane niii..... (T___T) Tapi tak sabar nak jumpa Super K ! Rinduuuuuuuuuu ~~~

Kite : Sayang...happy tak nak jumpa kite esok? Nak jumpa kite tak esok?
Dia : Nak.
Kite : Eiii...macam nak ikhlas jer. Balik semula lah. Sayang nak jumpa kite tak esok?
Dia : Nak Sayang...
Kite : Alaaa...macam terpaksa jer.. Balik semula laaa... Sayang nak jumpa kite tak?
Dia : Iye Sayang.. Abang nak jumpa..
Kite : Alaaa.. macam tak semangat jer...
Dia : Ye la.. Tapi yang memula Abang sakap tuh lah yang ikhlas. Ok ok. Balik semula ehh.. 
Kite : Ok.. Sayang nak jumpa kite tak esok?
Dia : Nak sayang.. Abang tak sabar nak dengar Sayang membebel sampai telinga Abang bernanah.
Kite : Woi ! Melampau ahh macam tuh !!!
Dia : Hehehe... Padan muka...

Heee..tapi sebenarnya, memang tak sabar nak jumpa.
Walaupun esok bukan dating, tapi meeting.
(-.-")
.
Tak kisah lah kalau meeting pun.
Janji dapat jumpa Super K !
.
Kalau agak agak busan,
boleh maen tendang tendang kaki bawah meja.
Keh keh keh.
.
Hmmm....
Dah lama tak letak gambar berdua.
Esok nak amek gambar banyak banyak banyak lah !
Tapi kite maluuu sebab ada Abah dia..
(T____T)

Monday, please be nice to me !
(^________^)

Pinjam berukband kawan !
Nak hapdet belog punya pasal.
Huuuuu~