.sampai hati nak simen leher kite :'(

Salam.

Hari tuh, kite naek bas nak balik rumah manis rumah dekat Muar neh.. Maklum lah, cuti 3 hari. Jumaat, Sabtu dan Ahad. Biasa lah, kalau duduk dalam bas, mesti lah nak tertidur tidur kan.. Masa kite dalam bas tuh, Irfan pulak on the way ke Pontian dari JB. Dia ada hal.. Tengah syok syok tidur, dia text kite.... Dan kite tersedar dari tidur yang tak berapa nak nyenyak tuuu....

Dia : Abang dah sampai Pontian. :-*
Kite : Ok.. Yunk.. Leher kite patah.. Saket tidur terlentok lentok.. :'(
Dia : Alaaa kesian sayang kite neh leher dah patah patah. Nanti sampai rumah, suruh Abah beli simen sebungkus tau ! :-* Hehe.
Kite : Woi ! Kuang asam ! Heeee... :-*
Dia : Hehehe. Dah sampai mana sayang?
Kite : Ntah lah. Kite pun tatau. Kite rasa bas ni macam nak culik kite jer.

Geram kan? Dari nak mengadu dekat dia sebab leher kite saket, terus tergelak besar.. Sebab dia buat lawak antarabangsa. Rasa nak cepuk jer.. Gggrr.. Then tadi lepas lunch, call lah dia kejap.. Biasa ah, punch card.. Kang punch card merah kang kalau lambat call.. Kikiki.. :-P

Kite : Hello. Kopi ke Milo?
Dia : Tak nak apa apa.
Kite : Hmm tengah buat apa?
Dia : Tengah tengok TV. Cerita Night Rider.
Kite : Hmm kite kacau ker?
Dia : Kacau apa? Kacau Kopi ke Milo?
Kite : Woiiii!
Dia : Hahaha.

Saket jantung ai layan perangai sengal tapi comel boipren ai neh. 
Ggggr!

Kbai. Nak tidur kejap.
Lepas makan, tidur lah best.
Hihihihi.

Tata !

EH KEJAP !

Semalam boipren kite baca entry yang kite sakap, dia sakap kite bodoh tuuu. Wuuu..ingat tak baca. Keh keh keh.

Kih kih kih.

Malu seh ! 
Pak Andak dia yang baca belog kite..

Lepas neh kena tulis benda elok elok jer lah..
Malu kalau pakcik makcik semua baca....
*Nyuruk bawah katil*

Kbai! 
(^________^)

Alhamdulillah...Bahagia sangat dengan dia..
Syukur..... :-)