.pendrive yang pelik tapi unik !

Salam.

Ohsem okeyh pendrive neh. Memula kite ingat, amenda lah benda neh. Rupanya pendrive. Nak tau kenapa ia unik? Sebab kite boleh customize ashane kite nak !



Pendrive neh design dia macam credit card. So, korang boleh simpan dalam wallet atau purse korang. Tak de lah tertinggal dekat mana mana dan korang boleh sentiasa angkut pergi mana mana. Huuuu.

So, kalau korang nak order, boleh order DEKAT SINI. Jangan risau, harga sangat sangat berpatutan ! Average dalam RM20 - RM 40 jer ! Kalau korang nak letak gambar pakwe atau makwe korang dekat pendrive tu pun boleh. Harga tetap sama. Letak gambar mak ayah lagik bagus. (^__^)

Contoh pendrive pulak, korang boleh tengok DEKAT SINI. Kite pun nak beli jugak ! Heeeeeeee. So, selamat beli pendrive ! Kbai !