.payung lace untuk photoshoot pre-wedding

Salam.

Ehem ehem.. Heee.... Malu lah nak cerita. Keh keh keh. Ektuali kite dah prepare payung santek, cute, lawa untuk bergaya sakan time photoshoot pre-wedding kiteorang tak lama lagik. Rasa rasa, nak guna time berarak jugak. (blushing) Err..walaupun tarikh kawen kite dengan Irfan masih samar. Wuuu... (-.-")

Ok tipu jer ! Keh keh keh. Sebenarnya, ada someone neh suruh kite iklankan servis sewa payung lace yang dia sediakan. Buat masa ni, cuma servis sewa jer, dia tak jual. Kalau dia jual, kompem kompem kite beli ! :-P

Close up !

Santek kan?

Eiii..ni yang rasa nak ajak Irfan kawen cepat semata mata nak guna payung neh. Keh keh keh. Buat payung hujan tak aci ok sebab payung ni lubang lubang. :-P 

So, kalau korang atau mana mana B2B yang agak agak berminat nak sewa payung neh, boleh contact Cik Arda dekat email beliau - syuhada_1806@yahoo.com.my atau tengok sendirik dekat belog beliau.

Selamat Berpayung !
(^_______^)