.nikah dan sanding dalam satu hari !

Salam.

One word. PENAT. Ok, sumpah penat bila buat nikah dan sanding dalam satu hari. Even bukan kite yang pengantin, tapi kite rasa kepenatannya ! Tapi yang bestnya, tak payah pening pening kepala sebab semuanya buat dalam satu hari jer. Settle ! (^__^)

Tahniah kepada kawan baek kite dari kecit kecit sampai lah ke besar (walaupun kite masih kecit kikikiki). Dah kawen dah dia. Hoyeahhh! Bila dah jadik binik orang tuh, perangai senonoh sikit yer ! Keh keh keh. 

Ni gambar sebelum nikah.

Ape ke sembap mata kite neh.
Nanges + tidur lambat = panda comel.
Kikikikikiki :-P

Ok, ni kawan baek kite yang lembuttttt gila pork !
Suara dia, mak aii... lembut sangat sangat.
LAILA (^__^)

Ni kazen Nabbila.
Shomel kan kan..?

Favourite picca..
Me + Noy + Laila

SAH ! ! !

Kurang satu.....iaitu Ina.
Intan - Noy - Nabbila - Zafirah - Laila

Suka gambar ni !

Sekali lafaz jer, Nabbila dah sah bergelar sebagai isteri... Yeayy ! Settle semua dalam pukul 11.30 pagi then kiteorang pun balik rumah masing masing untuk rehat kejap. Pukul 1.30 petang, datang semula untuk acara sanding.

Kite memang suka ikut tema !
Merah + Hitam.
(^______^)

Hihihihi.

Close up.
Merah nyeeeeeee !

Yang pegang baby tu, Ina.
Dia datang lambat sikit.. 

Lajuuuu....lajuuuuuu.... buaiku lajuuuu....

Ada live band yang best gileeeeeeeeeee !
Yang tengah nyanyi tuh Abang kepada Nabbila
Psst ! Masih single :-P

Suka gambar ni sebab comel.
Tapi tak suka sebab seat lagik sebelah kosong.
Tak de siapa nak duduk.
cc : Dak Ipan.

Ektuali banyakkkkkkkk lagik gambar laen tapi yang ni semua dari henpon. Gambar lain, nanti kite upload kemudian dekat pesbuk ekk. 

Kbai !

Eh kejap, 
Selamat Pengantin Baru Nab + Wan !
Semoga bahagiaaaa ke akhir hayat...

Who is next?
(^________^)

Sambungan Entry Semalam.