.malu malu tapi mahuuuuuuuu..

Salam.

Kite ada satu perangai yang pelik. Tatau lah pelik ke tak pada korang tapi kan, kite neh pemalu sket. Kah kah. Pemalu lah sangat. Tapi betul woo.. Kite malu sangat dengan Super K. (~,~)

Kite malu bila nak bincang hal serius serius dengan dia. Contohnya pasal kawen ke, tunang ke.. Kan kan.. Biasanya kan, nak cakap dalam henpon pun, tak tercakap. Kadang kadang, bila dia cakap ILY pun kite segan nak cakap ILYM or ILYT. Slow jer suara kite time tuh. Adoiii..ape kena tah kite neh. Tapi kalau bab merapu rapu dalam tepon, serah je kat kite. Keh keh keh.

Ada sekali tuh, kite dok cerita ape tah dekat Super K tuh. Time tuh dalam kereta lah. Dia tengah driving. Ada ke patut, dia cakap, "Yang, nanti dah sampai kejut Abang ehh.." Malas nak dengar kite membebel lettew! Zzzzzzz. (-.-") Dah kalau dia tidur, kereta tuh sapa nak drive. Gila hape. 

Pernah sekali tuh, dia suruh kite tolong pegangkan stereng. Kite pegang je la pastu dia buat selamba. Mau nya kite menjerit jerit takut kereta tuh terlanggar kereta laen. Siut tul lah main dengki dengki orang camtu. Membahayakan betul. (T______T)

Kite neh walaupun ada lesen kereta, mana cekap bawak kereta. Banyak kali dah suruh Super K ajar kite bawak kereta. Tapi dia cakap, dia tak reti nak ajar. Dia reti ajar berlumba jer. (-.-") Gila ker.. Ingat sket bakal abah mertua awak tuh polis hokeyh! Bawak kereta laju! Chacha pun pernah tegur dia. Kui kui kui.

Ok. Berbalik kepada cerita asal. Kalau time gaduh kan, memang tak puas hati, dalam hati, dalam otak, macam macam nak cakap. Tapi bila dia call, tak boleh nak cakap pulak! Kalau paksa cakap jugak, mesti dah meleleh leleh airmata neh keluar. (T_______T) Endingnya mesti lah mengarang meset panjang panjang bagaikan Kertas 2 Penulisan Bahasa Melayu PMR. Kui kui kui.

Tapi biasanya dia akan terima. Dia tak de nak bangkang ke ape ke. Kite pun pernah cakap dengan dia, kalau dia tak puas hati, cakap je dengan kite. Kite return balik. One by one. Huhuuuu.

Ashane ek nak hilang rasa tak segan bila cakap dengan dia? Kalau face to face, lagik lah malu nak cakap. Lagi lagi kalau dia dok tenung tenung mata lepas tu senyum senyum. Muka kite mase tuh kompem lah merah. Terus pandang tempat laen. Zzzzz. Nak jer haku kasik penampo takpun flying kick pakwe haku neh tauuuuuuuu.....! Kang dah kawen kang, malu malu lagik ashaneeeee.. Zzzzzzz. (~,~)