.kite dah agak dah !

Salam.

Biasa nya kalau perempuan yang comel merasakan sesuatu yang tak best, mesti benda tuh akan berlaku kan kan kan? Ok. Kite tengah cakap pasal diri sendirik. Keh keh keh. :-P 

Super K tak jadik balik hari ni. 
(T________T)

Dan sekaligus, 
kite tak dapat jumpa dia hari ni !

Sila tanya apa perasaan kite?
Marah?

MESTI LAH !

Hihihihi. Tak de lah, cuma a lil bit upset. Tapi tak pe. Kite faham situasi dia dan kite cuba faham setiap kali kite macam tak berapa nak paham. (-.-") So, meeting tuh akan di postpone ke tarikh yang tak confirm lagik.

Tak pe lah, bukan dia tak balik langsung, cuma lambat sikit jer. (sedapkan hati sendirik) Cuma kite dah agak dah sebenarnye.. Hmm..tengok semalam dia macam tak berapa semangat je nak jawap soklan kite yang berulang ulang tuuu... Keh keh keh. Tu lah, siapa suruh tanya banyak kali ! :-P

Dia : Kan Abang akan balik jugak esok.. Jangan lah camni yang..
Kite : Sayang jangan lah buat kite berharap.... Hmmm...
Dia : Cuba Sayang nyanyi lagu berhenti berharap.. ♪ ♫ Aku berhenti berharap... ♫ ♪ *gelak*
Kite : It's not funny ok !
Dia : Hmm...Abang tau, confirm semua orang marah Abang..
Kite : Siapa? Kite marah Sayang ker? Ada kite tengking tengking?
Dia : Emm Abang bukan kenal Sayang semalam. Umur Sayang berapa sekarang ni? Dah 45 tahun tau Abang kenal Sayang..
Kite : Woit ! Kite baru 25 tahun lah ! Heheheee.. *gelak*

Dari nak marah, nak nanges, terus tak jadik.
❤ ILYSM 

Terima kasih sebab kenal diri kite.
Dan kite akan cuba sedaya upaya untuk faham diri awak.

Oit ! 
Apa senyum senyum !
:-P

Jumpa esok  tauuuu!
(Kalau tak jadik balik jugak, memang !@#$%^&* lah !)

SILA TAKUT !
Keh keh keh.