.hamper je besar, tapi dalam tak best langsung !

Salam.

Hoi Dak Intan. Reti bersyukurrrrrr sikit tak?????? Ggggggrr! Hihihi. Ok, ok. Mahap yer. Eh, tapi betul ah. Hamper tuh besar, tapi sekali bukak, kotak je lebey. Makanan dekat dalam kecit jer. Zzzzz! (-.-")

Ektuali setiap tahun, setiap kali raya, mesti kite dapat hamper. Errr..bukan kite yang dapat, tapi Abah.. Abah kite kan polis, so kawan-kawan dia yang bukan islam selalu kasik. (^__^) 

Yang untung, mesti lah anak anak dia. Yang paling untung, mesti lah kite! Sebab kite suka makan jajan dalam hamper. Pulak tuh tadi, Mama suruh kite bawak balik semua jajan segala neh ke rumah sewa Ahad nanti. Mak ai.. Bebanyak jajan, siapa yang nak makan? Huhu. Haritu ada dalam 6 hamper kot. Ntah lah ek, tak perasan. Tapi adik adik kite dah bukak, lepas tuh akak kite pun dah bawak balik Penang.

Yang tukang bukak hamper, mesti lah kite tadik. Sebab kite boleh pilih jajan mana yang paling sedap di dunia. Keh keh keh. (evil) Tukang menyemak adalah Chacha. Heboh segala jajan nak bawak pergi sekolah (tadika), nak bagi kawan kawan dia. (-.-")

MINE!
(^_____^)

Kite amek macam macam jenis biskut, coklat, jejari runcing udang, mamee, ketupat segera pun ada. Mama cakap, nanti boleh masak dekat rumah sewa. Lepas tuh ada Super Ring, ada Potato Chips, Choclairs.. Nak makan pun sayang. Pffft! (-.-")

Ni Chacha punya. 
Lagi banyakkkkkk.... Tapi tak best punnn :-P

Untung lahh tak payah nak shopping barang makanan. Cuma nak shopping toiletries dan barang barang yang lain sikit. Yang lain, pakai yang lama sudah. Takkan lah setiap kali masuk semester baru, setiap kali tuh nak beli baru. (Macam cakap dengan cermin, padahal kite lah pengguna tegar credit card Mama) Ngeh ngeh ngeh. Kbai!