.fuhh...abracadabraaaaaa !

Salam.

Fuhhhh panas betei rumah sewa sekarang neh. Bangun tidur, terus call Super K. Dengan harapan, dia dah gerak dari JB ke Melaka. Call call tak dapat.. Last last dia angkat pastu dia sakap, dia dekat JB lagiiiiiii.... Huwaaa.... 

Dia : Kan Sayang sakap Sayang ada kelas pukul 6.30 petang..
Kite : Memang la.. Tapi tu je satu kelas.. Pagi ni dari 6.30 petang kite free. Dah la panas sekarang ni. 
Dia : Malam lepas habes kelas kite jumpa eh.
Kite : Alaa...kejap jer... Kite nak jumpa lama...
Dia : Ok... kite jumpa lama lama ehh...
Kite : Cepat lah gerak.. Nanti jammed.. Kite dah panas dekat rumah neh..
Dia : Iye.. Nanti Abang balik..
Kite : Kite rasa nak keluar la.. Tanak duduk rumah.. Panas..
Dia : Library ada ekon kan.. Sayang pergi lah library...
Kite : Errr...library? Kite ingat Sayang nak sakap suruh pergi Jusco ke, Tesco ker... Heheheeeee...

Malam tadi, gayut dengan Super K sampai 4 jam ! Gila lameeeeeee.... Tak kisah gayut lama lama sebab free kan.. Hihi. Lepas tuh, kelas kite hari ni cuma ada satu, tuh pun pukul 6.30 petang sampai pukul 8.30 malam. So, kalau bangun lewat sikit pun tak pe.. ;-P

Dia : Abang dah kenal Sayang dah 45 tahun dah.. Abang tau Sayang ashane..
Kite : Tapi kite kenal Sayang dah 87 tahun ! Lagi lama !
Dia : Eiiii....tua nya Sayangggg.....
Kite : Nak cakap kite macam nenek kebayan lettew !
Dia : Bukan....
Kite : Abes tuh apa?
Dia : Sayang tuh nenek kebayan punya nenek. Hahaha.
Kite : Ape niiii ! Kite nak kenakan awak, awak kenakan kite balik ! !@#$%^&*

Adoii..rindunya lah kat Super K  neh. Nak jumpa punya lah payah. Mampu dating dalam tepon jerrr... Untung laaa....... :-P

Haish, tak sabar nak tunggu malam ni..
Cepat lah malam !!!
Abracadabraaa !