.beraya tak pakai baju kurung, tapi pakai seluar dan t-shirt, aci tak?

Salam.

Sementara tunggu encik boipren call, mari hapdet belog duluuuuu.. Weeeee~~ Tadi kite pergi raya rumah Pak Long sebelah Mama, dekat Kulai.. Pergi pun dah petang. Gerak lambat sebab rumah kite tak putus putus tetamu datang... Balik rumah semula tadik dalam pukul 12 lebih.. Penat (~,~)

Sejak dua menjak neh, suke pulak pakai tudung bawal walaupun tudung neh tak trend lagik. Huhu. Sampai kakak kite cakap tadik, "Angah, kenapa tak pakai shawl? Kan kau suka pakai shawl.." Heeee.. Sebenarnya, tahun neh tak beli pun tudung raya. Hari tuh, time soppink dengan Irfan, dia cakap, kalau kite beli pun, bukan kite pakai. (T___T) Isk...perli lettew! Err tapi memang betul pun. Tudung neh pun, pinjam Mama.. :-D

Yang tengah tengah neh Fara. Kazen kite, anak bongsu Pak Long. Tetibe tadik dia promote shawl yang kakak die beli dari Mesir. So, dok pilih pilih, bekenan dekat 2 shawl. Satu krim, satu merah. Yang merah terus pakai. Matching dengan seluar. Keh keh keh. Ohhyeahh, yang kanan sekali tuh kakak kite. Dah 5 bulan dah pregnant! (^__^)

Dengan Mama...

Ehem. Ni anak sedare kite. Comel kan?
(^___^)

Ni kite pakai jump suit :-)

Ni gambar semalam. Time pergi Jasin rumah atuk sedara kite. Yang sebelah kite neh, kazen kite, Wan. Dia salah soang ahli Kumpulan SRC yang masuk Rancangan Bakat TV kat TV2 tuu. Alaaa...TV2 mesti korang tak tengok kann.. (T__T)

Ok, berbalik kepada tajuk entry. Heee aci tak pergi raya tak pakai baju kurung? Bile jalan jauh jauh kan, rasa macam rimas berbaju kurung. Errr sebenarnye baju kurung kite tak siap. Tu sebab tak pakai. Kui kui kui. 

Tapi tak kisah lah kan?
Raya tetap raya!

Selamat Hari Raya Ketigaaaaaaa!
(^_______^)