.untung laaaa dapat beraya dengan tunang......

Salam.

Untung laaaa kalau tunang atau boipren duduk dekat... Boleh datang rumah... Untung laaaa kalau walaupun tunang atau boipren duduk jauh, dia sanggup datang.... :-)

Raya kedua.
Harap lebih meriah dari semalam. Hari ni, blogger yang merupakan adik kesayangan saya, Hana datang beraya rumah kite dengan tunang tersayang... Blogger pertama yang sampai rumah kite dekat Johor neh! (^__^)

Bila gambar dah snap, baru perasan, gaya same
:-P


Kiteorang memang rapat. Sama dengan ahli The Gorgeous yang lain. Kite penah tidur rumah HanaHana pernah tido rumah kite. Masa Hana bertunang kite datang. Dan sangat berharap masa majlis kawen Hana nanti, kite dapat datang dan tiada apape halangan. Aminnn... 

Comelnye kami
(^__^)

Hari tuh Hana ada datang sini, time bulan puasa. Kami dabel date dan berbuka puasa. Seronokkkkkkk sangat sangat time tuh! :-)

Gambar sebelum Hana gerak balik tadik..
Mata kite sembap.. 
Banyak nanges ke kurang tido?
Wuuuu~~

Ehem ehem. 
Kakak kecit di apit pasangan tunang :-P

Tata~~
Jumpa lagi nanti!

Hari Jumaat neh, ada buat makan makan dekat rumah kite. Sesiapa yang free, meh lah datang rumah kite dekat Muar, Johor nehh... InsyaAllah, bakal tunang kite pun datang. Cehhh..cakap boipren sudaaaaaa... (-.-")

Oh yer, boipren kite yang berlagak tuh memang berlagak betul time raya neh. Busy berayaaaaaaaa sampai lupa dekat kite. *sob sob sobb shreetttttt...lap hingus hihihi* Untung laaaa dia dapat gelpren yang penyabar.. (kite lettew) 

Tak sabar nak jumpa die Jumaat neh. Dah ler banyak buat salah.. Mintak mahap pun tak! Gggrrr! Siap ah nantiiii...........! (kalau dia tak datang, kite merajuk sampai lapan belas kurun akan datang)

Selamat Hari Raya Ke-Duaaaaaaa!
(^_______^)