.petua mempercepatkan jodoh

Salam.

Untuk yang berhajat untuk mempercepatkan jodoh atau memanjangkan jodoh, anda hendaklah amalkan petua ini pada hari Jumaat selepas sembahyang Asar sehinggalah masuknya waktu Maghrib.

1. Duduk menghadap kiblat
2. Lakukannya dengan khusyuk dan yakin yang Allah s.w.t. akan membantu kita
3. Baca lah Ya Rahman, Ya Rahim, dan Ya Allah berulang-ulang sepanjang-panjang kita duduk selepas sembahyang asar sehinggalah masuknya waktu maghrib.
4. Masuk sahaja waktu Maghrib, di kala kedengaran “Allahuakbar” yang pertama kali dilaungkan, teruslah angkat tangan dan berdoa kepada Allah yang MAHA berkuasa dengan apa yang dihajati.
5. Amalkannya sebanyak 3 Jumaat berturut- turut.

Wuuuuu~ Macam best kan petua neh? Banyak lagik petua best dekat website tuh.. Hihi saja kongsi dengan korang semua .. :-P Credit HERE

Sebelum tu nak mintak jasa baik korang semua.... 

Mula-mula LIKE yang ni

Lepas tu, LIKE yang ni pulak

MEKASIH!
^________^