.panas hati

Salam.

Dua tiga hari ni kite memang rasa sangat panas hati. Rasa nak mengamuk je. Dan rasa malas nak buat apa-apa. Nak hapdet belog pun kena perah otak, baru keluar idea. Biasa senang je nak keluar.

Dan hari ni bertambah tambah lagik kite panas hati. Tak payah nak perli perli kite sangat. Bukan awak sorang yang kite tak angkat call. Ramai lagik yang call kite dan kite malas nak angkat. Termasuk boipren sendiri. Dua tiga hari ni memang mood kelaut.

To whom it may concern;
Its not about money.
Yeah, I know you are pointing on me.
Aku bukannya batak duit kau pun. 

Kadang kadang kite perlukan masa untuk bersendiri. Kalau tak angkat telefon, don't assume anything before you know the exact reason why she/he don't want to pick up your call. Maybe dia ada masalah dia sendiri, or maybe the phone is not with her/him. Apa guna sms? Sms lah jika perlu.

And once again, I'm not a famous blogger and also I'm not so into your money. Tak payah nak perli perli sangat time bulan puasa ni. Aku tak peduli famous atau tak. Nanti mati, masuk dalam tanah jugak. I'm done.

Thank you.