.nanges je kejenye !

Salam.

My mood always swing. Hari ni ok. Esok tak ok. Lusa tak ok lagik. Tulat belum tentu ok. I dunno how to start this entry thingy. Macam macam benda kite fikir. Bile fikir, nanges. Bile fikir, nanges lagik. Dem. Asyik nanges jer. Ingat tak penat ke nanges? Tapi airmata neh tak reti pulak nak penat keluar. $%^&*%^#*(%^&*

Tak lama lagi, hari tu akan tiba. Kompem nanges lagik time tuh. Masalah kronik betul lah kite neh. Boleh tak skip hari tuh? Tak nak hari tu ada. Boleh tak? Ok, dah tau jawapan. TAK BOLEH.

Loyalty is a must. Kite paling takut bab tak setia. Sebab tuh kite tak suka jauh jauh. Kalau boleh, kite nak dia sentiasa ada depan mata. Kalau boleh kite nak selalu jumpa. KALAU BOLEH. But I just can't. I have to have this trait. He also have to have this trait too. 

Even dia dah tak belayar lagik, even dia masih kerja di darat, tapi kami tak boleh selalu jumpa. Banyak perkara membataskan and I should understand about it. Yes, I try to understand. I try so hard to understand. Tapi selalunya kite akan buat buat tak faham. Sebab apa? Ntah lah. Kite pun tak de jawapan untuk itu.

Kite ingat lagik dia pernah cakap dekat kite.....

Abang mintak maaf. Sayang tak pernah penat sms abang. Walaupun kadang kadang abang tak reply sebab sibuk. Abang mintak maaf sayang.

*lap air mata*

Dia : Abang ngantuk sangat. Mata tak larat nak bukak. Esok kerja, kena bangun awal.
Kite : Kite baru siap kerja. Tak boleh tunggu kite ke? Kite selalu tunggu sayang balik kerja.
Dia : Siapa suruh tunggu.
Kite : Hmm..ok... *lap airmata*

I dunno what you guys gonna do if you guys are in my place. Try put yourself in my shoes. Sumpah. Semuanya bercampur menjadi satu. Last last pening, tak boleh fikir dan lepas tuh last sekali nanges. Mungkin fobia. Mungkin terasa takut kehilangan. Mungkin terasa takut untuk di tinggalkan... Di tinggalkan untuk ntah yang ke berapa kali. Dan harap kali ini, tak jadi macam tu lagik. Kite dah penat sangat. I'm 25. Im older enough and I should think about my future. Mungkin kite jadi macam ni sebab terlalu takut. Kite terlalu mengongkong ker? :'(

Yes. It is good for us. He doing this for our own sake. But I hate to face it. But I have to. Yes, I have to face it. Luka berdarah, boleh amek tisu, lap. Letak ubat. Hati berdarah, kena operate. Sakit. Da puas dah kena operate. Walaupun letak ubat bius. Sakit. Sangat. :'( Eh, hati kan memang berdarah. Ape lah kite neh. =.="

Benda neh sama je macam kena operate. Siapa ada pengalaman kena operate. *angkat tangan tinggi tinggi* Ok. Kite pernah rasa. Operate. Bukan semua yang kite operate akan jadik elok. Mungkin akan jadik lebih teruk. Dan mungkin ambil masa untuk sembuh. Berapa lama? Tidak pasti.

LIFE IS COMPLICATED kan?

Hoi intan. Ape kau mengarut. English tunggang langgang. K bai.

Sayang, I miss you so badly.