.lai lai lai...lens murah !

Salam.

Raya dah dekat kannnn... Selain baju raya, kuih raya, kasut raya, jom beli lens rayaaaaaaaa! Kite neh memang gila pakai lens. Maklum lah, mata tak santek. Mata sebenar kaler biru je. Kekeke. Ok, nampak beno menipunyeeee.. Hihihi. Mesti lah kaler hitam. Tapi mama kite kaler hazel. Tak adil sungguh! Pastu kiteorang adek badek sume tak de ikut mata mama. Sadis tul. (T__T)

So, tadik survey survey lens, pastu kawan kite cakap, dia ada buat promotion untuk raya neh. Hoyeahh! I loikeee.. Padahal kite ada 4 lens kat rumah neh.. 1-pink, 2-grey, 1-coklat. Ingat nak beli kaler pepel ataupun hitam yang size besar tuh. Wuu..mesti shomel. Hihihi.

So kalau korang nak beli lens dekat kawan kite, boleh beli dekat SINI. Murah jer, RM 25 sepasang. Ada power atau tak, boleh jer beli dekat dia. Kalau beli banyak, boleh dapat diskaun kot. Hihihi. Kalau bayar sebelum AHAD neh, korang boleh dapat lens tuh sebelum raya. Mesti lah raya pertama nak melarammmm kannn..... :-)

Peace! (^^,)v

Kite pakai lens kaler grey.
Faveret lens!
^___^

Ni size dia 16mm. Besarrrr....kite memang suka lens besar. Biar nampak garang tetapi comel. Kasik orang takut sket. Keh keh keh. Tapi yang kawan kite jual tuh, paling besar 15.5mm. Yang normal size pun ada. Kompem korang rambang mata nak pilih. Kite pun tak pilih lagik nak yang mana satu..

Sebenarnya kite jeles dengan mata Irfan. Mata dia pun cekelet macam mata mama kite. Dia selalu nak perasan yang dia anak mama kite. Ggggrr! Untung laaa mata cekelet. Tak payah nak pakai mata palsu macam kite neh. Mencik tau! :'( Tapi mata die kecit. Kalau senyum atau gelak, terus tak nampak mata. Kikikiki. Comel! :-P

Kalau nak beli lens,
beli dengan kawan kite tau!
K bai. 
^__^