.irfan iskandar

Salam.

Lupakan entry sebelum neh yang sedih. Kah kah. Ape tah kite neh kan merepek merapu meraban. >_<" Mari kite ke cerita yang lebih seronok! Hihihi.

Comel gile kan?
Rasa macam nak pengsan!
T____T

Mata dia, pipi dia..
OMG......

Tadi kite on YM. Kite neh memang sangat lah malas on YM. Tapi sebab busan sangat, on lah YM tuh. Tetibe ada sorang akak neh tegur kite dekat YM. Hihi.

Click to enlarge.

Tengah chat chat tuh, tanya lah akak neh, ada FB tak. Nak add since kite jarang on YM. Lepas add tuh, gi cuci mata tengok gambar anak akak neh. Sooooooo cuteeeeeeee.... Dah lah comel, nama pun IRFAN. Nama anak akak neh IRFAN ISKANDAR.  Kite memang tak boleh kalau dengar nama Irfan. Addicted! Hihihi.

Kite memang suka nama IRFAN tuh..Nanti dah ada anak pun, insyaAllah nak namakan anak kite dengan nama IRFAN walaupun bapak dia IRFAN. Keh keh keh.

Sejuk hati bila tengok baby comel.
^____^

Harap-harap my future son and daughter pun akan comel sebab mama dia comel. Err..abah dia pun comel jugak..... kot. Hihihi. Ok tata!

Nak tengok belog IRFAN ISKANDAR tak?
Klik SINI!