.typo typo yang menakutkan !

Salam.

tadi aku tertypo masa chat dgn iza.. aku cakap babi.. jumpa lagi!

OMG!!!

maksud aku babai jumpa lagi!
btw aku xpakai perkataabn babai masa blah! aku guna perkataan

i be back!!
*pic anolsusahsgtnakejaasal?

tu la masalah bila jadi manusia careless mcm aku nie. selalu salah eja!
aku membuat kajian terhadap diri aku sendiri

sebb utama aku salah eja sbb aku pelet! sikit..
sebab aku sebut perkataan lain dari org! so atumatik aku eja pown lain la..

sebb kedua sebb otak aku laju!
sebb otak aku laju aku suka sambungkan perkataan yg xhabis dia baca cecepat!

contoh ye
kerting.. aku eja cherating
otak aku berfungsi mcm google search sbnnr yer huhu..
bleh ke bangga!!!?? ^_^V

sebb ketiga aku sibuk dan buat kerja 2dlm satu masa
kdng2 aku buat kerja sambil chating (kdng2 ke memang selalu kot) so masa aku chat tu aku tgh potong kertas! photostat makan.. korek hidung! serentak! so memang patut la aku xleh fokus kot!!

sebb ke empat!
aku excited!! kalau awek cun chat dgn aku xpasal2 goda aku.. alallalala jari aku begetar2! tulang bederai apa pown xleh hehe... yghdwpieofbh[ camtu la jadi ye!
nsbkojbauosapvdpu (aku memang xleh fokus kalau kena goda) translate

sebb ke lima
tangan aku besar! padahal aku nie kurus la kotttt (selamba je tipo) abila tangan aku besar kdng2 aku tertekan buton seblh buton uyng aku nak tekan!
seksa kan tangan besar tapi badan kecik mcm popye! tapoi org kata tangan besar! nie tenaga batin kuat! (xde kena megena langsung kalau ada pown harus ke diperkataakan dlm entry ini!!!)

sebb ke6
aku bodoh! ( xlogic langsung)

selain apa yg terjadi pada iza! yg xpasal2 kena khizir kat aku!.. hahaha im sorry syg! muah! :P

ada beberapa kejadian typo yg xkurang dasyat ye

syg hantar design lain nanti oke..
(email pada kilang)
SYG = sy

Oke abg sampah nanti call sy
SAMPAH = sampai

video2 terbaek awek2 melayu!
video2 terbaek awek2 melayu = video2 terbaek ustaz asri

itu la tersgt dayat <.. tyoi="" aku="">
sekian.. harap korang paham la aku bukan sengaja kkdng2 aku

Korang pernah typo tak? Err.. TYPO tuh Typing Error. Tadi I baca satu Note dekat pesbuk. Pesbuk kawan I. Dia neh memang lawaks sikit. Bukan lawak sikit, tapi lawaks banyak. T___T Kalau time I sedih sedih, pergi je lah wall dia, confirm boleh gelak. Sengal betul Abang Neka neh! Zzzzz! =.= Note dekat atas neh lah note dia. Huhu.

Explaination dia pun banyak typo. Lepas tuh ayat pun macam tergantung. =.= Hakhak. Bongoks kuasa lapan puluh tiga! T___T Kalau agak agak korang tengah tensen, pegi lah sekodeng pesbuk dia. Baca note note sengal yang dia tulis, kompem korang nanges. Tapi bukan sebab sedih tapi sebab lawak sampai airmata kuar. Heeeee....

Oh yer, abang neka neh dah lah hensem, lepas tuh pandai buat vektor. (aku puji ko ni woi!)

Vektor tu gambar atas neh. Huhu. . Santek kan dia buat vektor muka I. Hihihi. Link belog tuh link belog lama dia. Dan ini belog baru dia. Dan ini pulak pesbuk dia.

Eh, apesal I promote dia?
Hakhak. 

#K bai!