.siapa yang tanak kawen ?!

Salam.

Sekarang neh, selalu sangat dapat soklan, Intan bila nak kawen? Bile abang ipan nak minang sis? Bile sis nak tunang? Bile nak makan nasik minyak? Dan selalu kite jawap, "Next question please." Ala ala #retis gituh. Kah kah kah.

Siapa lah tanak kawen jang oii. Mesti lah nak kannnnn.. Lagi kalau dah tahap umur remaja purba macam kite neh. T_T Sabar je sayang sayang ku sekelian. Kalau ada, nanti kite umumkan. Cewah. Bajet macam hot star jer. Huhuhu. Kalau ada rezeki, kite bagitau lah korang sume bila kite nak kawen. So, time tuh, boleh lah korang standby hadiah besar besar. Hihihi.

Pura pura busy masa kenduri tadik.
Hihihi.

Kite akan away dari belog dalam 2 hari. Hari ni pun busy, sebab ada kenduri tahlil dan kesyukuran. Kejap lagik, nak pergi Kulai, kazen kawen. Tidur sana. Esok atau lusa baru balik. Tak pasti lagik. Kang kalau kite tak pergi wedding kazen kite, kang dia tanak datang time wedding kite kang. Huhu.

Ok nak gerak dah neh. 
Tata ^__^