.selamat pulang !

Salam.

Kecoh betul ah! Padahal baru seminggu dia pergi Sabah & Sarawak. HAHAHA. Tu pun sebab kerja, bukan sebab bersuka ria. Tapi kite memang tak suka ah jejauh dari pakwe. Walaupun tak dapat jumpa, tapi kite kalau boleh nak dia dekat dekat je. Demand kan kan? Heeeeee.. ^_^

Flight pukul 6.30pm. Maybe dia dah gerak kot skang. Sampai KL dalam pukul 9pm. Balik rumah, maybe sampai tengah makan. Nak jumpa! Nak jumpa! Nak jumpa! Harap esok atau lusa dapat jumpa. Semoga dia selamat sampai. Aminnnnnnn~~ :)

Cepat la balik Muar.................................. T__T Sekarang neh kan, asek nak naek hangen je. Apesal ntah. Maybe betul cakap Zaza. ABC... which means, Allah Bagi Cuti. Emosi tak stabil. Tu sebab nak mengamuk je. Yang jadik mangsa siapa? Encik Pakwe yang penyabar jugak. >__<" Haish, sayang lebey lah ashamni. Cepat balik Muar. Nanti kite masak untuk awak! :-P

Rasa macam nak tunggu je dia dekat airport sekarang neh. Bentang kapet merah bagai. OVER BETUL! Haha. Macamana lah feeling bila nak tunggu pakwe balik dari belayar kan kan? Kena ready dari sekarang. Kuatkan fizikal dan mental! Sediakan baldi untuk takung airmata! T_________T

Ohh Mr Time, please move slowly... 
Please be nice to me. 

Tanak dia pergi sailing cecepat !

Feeling ala-ala stewardess lah konon.
Kah kah.

Pegang perut, tahan nafas!
Ketat woi baju neh!
T___T

Love, sorry sebab selalu naek hangin.
Kite marah marah bukan sebab benci, 
tapi sebab sayang.
ILYSM :)