.perhatian kepada pesakit, pelajar, penternak, pengusaha, peniaga, petani yang ingin berjaya!

Salam.

Ohhh yeahhhh! Kite ada satu berita best yang kite nak kongsi dengan korang semuaaaaa. Ada satu seminar yang akan diadakan di Hotel Laman Seri, Shah Alam pada 23 hb Julai 2011 (Sabtu) neh. Jam 2 petang. Seminar neh adalah tentang......

Membongkar cara Memilih Taqdir & Mengurus Nasib melalui kaedah Hukum Pengaturcaraan Wareed Kamarika, Brain Mapping, DNA, i-Cell Reprogramming.

Pendedahan dari sudut sains tentang kehebatan sel dalam badan yang jika diprogramkan boleh merawat diri yang sihat, cantik, efektif, adil, berani, pemurah, & mampu membentuk individu menjadi usahawan yang berjaya & cemerlang.

Kan kite ada cakap sebelum neh, #boiprenkite dah jadik penceramah kan kan? Ektuali seminar neh abah #boiprenkite yang anjurkan. Kira projek company lahh.. Yuran nak masuk seminar neh RM65 jer. Korang akan dapat set ayam percik dan air Oxygen Avani.


Ektuali kite pun di jemput untuk ke majlis neh tapi kazen kite kawen lah pulak. T__T Kalau tak mesti dapat jumpa korang semua di samping berada di sisi pakwe tersayang. Keh keh keh.

Seminar yang bukan sahaja sebuah majlis ilmu / kuliah yang menitikberat pembelajaran sepanjang hayat, tetapi juga membuka peluang kepada peserta untuk menyertai Gerakan WAREED KAMARIKA dalam membangunkan usahawan-usahawan baru dalam komuniti sebagai Stokis, Pengedar, Peruncit & Pengusaha Produk.

So, sesiapa yang minat berniaga tuh, boleh join seminar neh dan boleh contact:


019 - 2910738 (Laila)
019 - 2242644 (Nora)

Tak pun boleh register secara online di SINI. Jangan lepaskan peluangggggg! Heeee ^__^ Untuk keterangan lanjut, boleh tengok dekat SINI. Then korang boleh jugak tengok testimonial yang berjaya dari WAREED KAMARIKA nehh.

Selamat berseminar!
^______^