.obsessed dengan pakwe sendirik

Salam.

Kite tatau kenapa tapi kite ada satu tabiat buruk. Err buruk ke? As long as tak kacau orang laen, kite rasa ok kot. Sebab kite cuma obsessed pada pakwe sendirik. Bukan pada pakwe orang lain. Kan kan? Korang ada tak tabiat ashamni? Maksud kite, obsessed pada pakwe korang laaaaaaaa! Bukan pada pakwe kite. =.='

Semalam, memang mood kelaut walaupun Irfan belum start belayar lagik. Nanges punya nanges lepas tu penat. Dah penat, diam lah. Bukan nanges sebab Irfan, ada lah sebab laen. Huhu. Time tuh, nak mengadu dekat dia tapi dia tengah jenjalan dekat Bandar Kucen. Sebab hari ni dia dah nak gerak ke Sabah pulak. Kite malas nak kacau dia. 

Lepas dia balik hotel, dia text kite. Tanya kite tengah buat apa semua. Sejak dua menjak neh, rajin pulak dia text kite. Sebelum sebelum neh, payah sikit sebab dia tak suka texting. Tapi kite pulak suka texting, sebab kite boleh baca balik time rindu. :-P

Dia : Sayang tengah buat apa?
Kite : Kite baring baring je. Golek golek atas katil ni dah dekat sejam. Tapi tak boleh tidur.
Dia : Tak main pesbuk ke?
Kite : Kite maen guna henpon. Tengok tengok camtu je.
Dia : Eleh, kan abang dah kate, maen pesbuk tuh bukannya best pun. :-P
Kite : Memang lah. Kalau sayang ade, semua benda jadik tak best. Sayang yang paling best.

Kah kah. Saiko kan? Tapi seyes lah. Apesal ntah. Even ada lelaki lain yang much more hensem lalu depan mata pun, kite tak hingin nak pandang. Betul lah orang kata, cinta itu buta kan? Cewah. :-P Tapi kalau Farid Kamil, Awal Ashaari, Aaron Aziz ataupun Shaheizy Sam kenyit mata, cair jugak kot. Kah kah kah. :-P

Kite : I love you so much. Everyday, every night.. Only you..
Dia : Sayang sayang sayang dan sayang. :-*
Kite : Sayang mandrem kite ek?
Dia : Sayang lah mandrem kite!
Kite : Ape ni cakap kite kite? Perli lettew! Kawan kawan kite perli kite sebab bila cakap dengan sayang, kite cakap "kite kite.."
Dia : Alaaa tak salah pun sayang nak kite kite dengan abang. :-*
Kite : Tapi kalau sampai dah kawen dan ada anak pun boleh ke? Heeee...
Dia : Boleh je sayangku...
Kite : Yeay! Mekasih sayang.. Ily! :-*

Walaupun dia selalu buat kite rasa nak mengamuk ngamuk sebab dia suka sakat kite, suka buat kite marah, buat kite nanges kadang kadang but still....

There is something about him 
that makes my heart drop to my feet!
Dia pandai buat kite senyum balik
lepas 2 saat dia buat kita marah!

Magik kan!? Heeeeeee....

ILYSM!
^_____^