.my lovely wedding day

Salam.

Heeeee...sekarang kite tengah consider nak buat belog baru. Belog khas untuk cerita cerita pasal MY WEDDING DAY! Hoyeahhh! Walaupun MUNGKIN majlis tuh lambat lagik, tapi kite nak buat preparation yang teliti. Nanti tak de lah kelam kabut. Cewah!

A : Bila nak tunang?
B : Ujung tahun, insyaAllah. Tapi tak prepare lagik. Alaa...lambat lagik kot.
A : Aku tunang baru baru neh, prepare dari tahun lepas tau!
B : Errr...ye ke? =.="

So, bila jadik kes macamni, rasa cuak lah jugak. Kang baru terhegeh hegeh nak prepare bagai. Mana lah tau, esok lusa bakal mak mertua datang bawak cincin. Keh keh keh.

Bukan tanak update dekat dalam neh, tapi takut ada yang busuk hati, dok doa bukan bukan. Nanti cakap macam macam. >__<" Kite ada google, banyak jugak belog B2B (Bride 2 Be) yang di wujudkan. Khas untuk cerita pasal persediaan untuk hari besar ^__^ Dari merisik, bertunang, nikah dan bersanding ! :-)

Errr belog  B2B tuh dalam proses lagik. 
URL cuma di beri pada yang request je. 

Ok tata!
 :-)