.korang suka ke menyampah ?

Salam.

Hampir 90% cerita dalam belog I neh pasal I dengan pakwe I. Errr mesti ada orang cakap, Ek elehhh...macam lah kau sorang ade boipren kann! Errr memang lah bukan I sorang ada boipren, tapi mesti lah I ceta pasal boipren I dalam belog neh. Takkan nak ceta pasal boipren korang plak! Teheee. Tapi agak agaknya berapa kerat orang yang suka baca kisah Intan dan Super K ekk? Kikiki. :-P

Bila cuti semester, tak de banyak benda yang I boleh kongsi dalam belog. Ye la, duduk rumah 24 jam. Kalau keluar pun, setakat pegi tempat dekat3. Huhu. Kalau macam pergi Penang aritu, boleh gak ceta.

Lepas tu yang tak best nya pasal cuti semester lelama neh adalah, I kehabisan aktiviti untuk di buat. Balik balik tengok henpon, meset atau call budak neh. Lepas tu kalau dia bizi atau tak angkat, gaduh. Tuh je lah kerjanya. =.= Lepas tuh cakap kat dia, rindu. Nak jumpa. :'( (kalau dia belayar semula, alamat nya menanges setiap hari lah ai neh... zzzz!)

Mereka : Kawen je lahh..
Saya : Ingat kawen tu senang ke?!

Dia : Nanti ada rezeki, tahun depan kita kawen k. Hari hari boleh jumpa.
Saya : Tapi saya tak habes study lagi. :">
Dia : Tak pe, asalkan kita jumpa selalu. :-)

*blushing*

Hoi, apesal tetiba ter-tukar topik neh?
Hihihihi.

#kbai.