.awak kat mane? kite risau.. :'(

Kite : Sedapnya makan durian!
Awak : Eleh, dah muak. :-P Wek!
Kite : Belagaknya woi!
Awak : Hehee. Abang dah kenyang makan KFC. :-P
Kite : Suke buat kite kempunan kan? K, fine!
Awak : Durian ada depan mata pun tak bersyukur. Bla bla bla.. (membebel) Dah, batt hp abang dah kaput ni. :-*
Kite : Dan dan batt abes. Kbai.
Awak : Alahai..jom meset sampai batt abes.
Kite : Takpe lah. Save lah batt tuh. Take care.
Awak : Hmm ye laa. Take care.
Kite : Kang nanti abes batt, susah nanti. Tiket kul berapa?
Awak : Ah, tak boleh reply. Batt dah abes.
Kite : Aku tumbuk ko kang ifan!!!
Awak : Hehehe. Ketapi sampai pukul 9 malam kang.
Kite : Takut lettew. Haha. Buwek! :-P
Awak : Eleh.. :-P Tak takut lah budak gemuk!

I miss those conversation. Kiteorang memang kasar sikit. Kite tak suka laki yang leleh leleh. Kite suka laki yang suka dok sakat sakat kite. Sebab benda tuh yang buat kite makin suka dan sayang pada dia. Sebab bila dia buat macam tu, mesti kite akan gelak gelak punye. Kadang kadang, dia tak buat lawak pun, kite boleh gelak. Hmmm.. :'( Mana dia ni.. Kite risau..

Risau la.. Padahal baru berapa jam tak dapat contact.. Battery henpon dia abes. Dia dari Kelantan, on the way balik ke Melaka. Dia naek ketapi dari Pasir Mas. Dia cakap, malas nak drive keta ke sana. Penat. Semalam dia cakap ada tanah runtuh dekat Kuala Krai kalau tak silap. Hmm sekarang tatau dia dah sampai mana. Tadik Ucu (macik Irfan) bagitau...

Belum la..cian dye kne naek bus dari klntan ke kl sebb ade tnh runtuh...dye dalam bus la nie..petang kang kut x pon mlm bawu smpai sini..shian pndak n bipan shaye..;(

Maknanya dia kena naek bas dari Kelantan ke KL. Maybe dari KL baru naek ketapi semula ke Tampin. Mesti dia penat. Hm tak suka lah bila tak dapat contact macamni. Dia cakap dengan kite, Macam ni ke nak kasik abang belayar semula? Ni baru pergi Kelantan tau. Isk.. Busannya bila tak dapat contact. Kite memang tak berhati kental langsung lah. Memang tak boleh jadik isteri seorang pelaut. =.=

Semoga dia selamat sampai. Menyesal pulak gayut tepon semalam sampai bateri handphone dia abes. Hmm... :'(

Not a day goes by without you on my mind.
I miss you!