.kalau ai membebel, lapan keturunan pun tak habes !

Salam.

Seyes. I memang suka membebel. Lagi lagi bila contact pakcik neh tak dapat. Zzzzzzz! Mula lah suspect bukan bukan. Bukan masalah suspect dia keluar dengan perempuan laen ke hape, kita neh risau kat dia. Takut jadi apape ke.. Kan? (Alasan plastik. Keh keh keh)

1) Bila meset, dia tak reply
Memula I hantar satu meset, lepas tu buat tatau je lah kan. Lepas setengah jam, dah mula pelik. Eh, apesal tak reply. Hm mungkin kerja kot. Mungkin tak perasan atau pun mungkin dia tidur. Tapi dah lepas 2 - 3 jam, rasa pelik dah jadik rasa bengang. Ggggr! Check henpon, rupa rupanya report meset tak delivered. T______T

Lepas tuh mula lah meset dia banyak kali. Membebel bebel dekat henpon. Last meset mesti lah buat ayat sedih + marah. Kah kah. Lepas tuh try call banyak kali, still tak dapat. Sah, mesti battery kong. :'(

2) Bila dia dah reply meset tadik
*Happy!* Dia explain lah kenapa call/meset tak dapat. Rupanya henpon dia buat hal.  Buang je la C7 tuh dalam lombong! Hihihi. Errr...nanti kite beli henpon baru sesame ek! (^^,)v Menyesal suspect dia yang bukan bukan. (Buat muka bersalah sambil mata berkaca kaca tanda menyesal dan minta maaf) *gediks :-P

Mungkin tak semua lelaki tak suka perempuan membebel tapi kalau dah pompuan tu senyap lapan puluh empat jam tanpa sebarang bebelan, kang lelaki tu yang rindu kang. Tak caya, cuba lah! :-P

I cakap ashamni sebab I dah try dah. 
Tak caya, tanya dia neh.

Tau pulak rindu. 
Buwek! :-P