.happy nye hari ni !

Salam.

Hari ni kite happy sangat. Sebab heeee... Rahsia :-P Tapi mesti lah ada kena mengena dengan Irfan! Heeeeee.... Dia dah balik dari Sabah & Sarawak dan kite dapat macam macam dari dia.

Tenks a lot yunk!
ILYSM~~

Tak sabar nak jumpa dia nanti. Nak beli baju raya sama-sama. Warna ape? Heee.. rahsia! Tapi yang pasti, mesti same warna! :-P

Dan alhamdulillah, kali ni dapat puasa dalam keadaan yang tenang dan insyaAllah dapat beraya dengan dia. Macam tahun lepas, raya dengan family je. Tahun ni, tambah lagik sorang bakal family :-P

Kite kena tidur sekarang sebab esok pagi pagi nak gerak ke Klang, balik kampung sebelah Abah. Nak pergi ziarah kubur arwah nenek. Selamat malam korang. Dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak! ^_^

Btw, blog B2B dah wujud. Kalau nak tengok, request dekat FB kite ek. Tata!