.feeling honeymoon !

Salam.

Sebenarnya ada banyakkkkk sangat benda nak cerita. Idea dalam kepala otak neh siap bergaduh gaduh nak kuar dulu. Keh keh keh. Tapi kita start dari yang awal dulu k! :-)

Alhamdulillah...
1 January 2011 - 5 July 2011
6 bulan, 4 hari.

Jumaat lepas, dah 6 bulan kiteorang kapel. Heee. Suka. Seronok. Sebab genap 6 bulan je, kiteorang dah pergi honeymoon! Hoyeah! Tapi bukan honeymoon untuk orang yang kawen tuhh. Ni honeymoon dengan family dulu. :-P

Dalam keta mesti lah gedik gedik kan..
Guna camera depan hp.
Tak terang sangat.
>.<

Dan pada tarikh 1 July, Super K ikut I dan family ke Penang. Bukan lah untuk bergumbira, tapi sebab nak hantar barang kakak I, dia baru nak pindah rumah. So, mama nak pergi tengok rumah baru dan tolong kakak I pindah rumah sekali... Tapi mesti lah bergumbira sekali sebab ada family dan yang paling penting, ada boipren di sisi. Keh keh keh.

Tapi tetiba ada something yang tak best berlakuuuuuu......... 
:'(

Bersambung........