.dugaan ketika bertunang eh eh :-P

Salam

Kadang kadang aku rasa macam nak kansel je majlis aku nanti. Susah aku nak explain. Tapi bila majlis makin dekat, makin banyak yang datang. Orang yang aku pernah suka dulu, tiba tiba je muncul. Tetiba aku terfikir, betul ke aku nak kawen dengan tunang aku ni. Tetiba aku rasa nak sambung belajar. Macam macam aku fikir. Serabut.. Time neh lah pakwe lama datang balik. Pening laaa...

Itu lah antara luahan yang pernah I dengar bila kengkawan I dah nak mula masuk alam perkahwinan. Banyak dugaan kan? So, kena lah bebetul sedia. Kena banyak sabar. Time neh lah Tuhan nak uji hambaNya.... Nak tengok kita neh tetap pendirian ke takk.....

Bila pakwe kite ajak kawen, mesti lah macam eksaited kan.. Wahhh dah nak kawen. Seronok nyeee... Tapi macam macam kot benda nak melalui... Banyak benda nak kena fikir. Bila I teman kawan pergi survey baju kawen, survey kad kawen, feeling tuh dah ada. Cuma masa belum tiba. InsyaAllah.. satu hari nanti. Aminnn... :-)

Dannnn kepada korang korang yang masih simpan skandal pulak, kena lah lepas kan semuanya. Takkan dah kawen nanti, nak pasang skandal lagik kannnn.. Ohh em geee..... :-P

#ustazah pilihan. eh silap.... #menantu pilihan.

Hihihi...