.bila pakwe pandai maen gitar dan menyanyi, ianya satu bonus untuk anda !

Salam.

Dah lama tak gayut tepon lelame dengan Super K. Maklum lah, busy sangat dia sekarang neh. Tapi hari ni dia off, so malam tadi dapat lah borak lama sikit. Dekat 2 jam. ^^, Masa dia call tuh, tetiba dia maen gitar. Dia nyanyi nyanyi. Suka dengar dia maen gitar lepas tuh nyanyi sekali. Rasa macam, Alalalalala suwitnye pakwe haku malam neh. Asal hati aku neh cair sangat oiii. Kah kah. 

Banyak lah lagu lagu yang dia nyanyi malam tadi. Antaranya Dia - Hattan, Aishiteru - Zivillia, Buat aku tersenyum - SO7, Tak Bisa - Slank. Lagu Terperanjat Boboi pun dia nyanyi. Hahahaha. Comel betul. Tu antara lagu faveret kite. Hihi. Lepas tuh kan, kite cakap dengan dia....

Kite : First time kite dengar awak maen gitar, masa nak wish birthday kite bulan doblas dulu tuh. Time tuh awak still atas kapal. Nyanyi lah lagik. Kite nak record. Dulu tak sempat record. Hihi.
Dia : *mula petik gitar dan nyanyi*


Click to play
*suara mengantuk tapi i loike hihi*

Kite : *mata berkaca kaca* Sweet lah awak ni. Kite suka. Nasib baek awak pakwe kite. Hihi.
Dia : *gelak* Tu lagu Selamat Ulang Tahun dari kumpulan Jamrud. Abang suka lagu lagu dari kumpulan dia. Best. :-)

*Bahagianya Rasa*
Walaupun kalau gaduh, tak hengat dunia.
Kui kui kui.