.aku terima nikah......

Salam.

Alhamdulillah... 

Selesai majlis pernikahan sepupu kite pagi tadi.. Family sepupu kite neh biasa biasa je. Bukan lah orang senang sangat. So, mereka just buat kenduri sikit dan akad nikah. Buat yang wajib je. Kire ok lah kan kan? Janji dah halal... :-)

Caught on camera!
Dok asek maen pesbuk & maen sms dengan pakwe.
Kehkehkeh.

Peace
(^^,)v

Kite ni pantang nampak camera.
^______^

Bergambar dengan pengantin.

Kite & #mamakite yang sentiasa santek.
^____^

Dengan Farah, sepupu kite.

Mama cakap dengan kite, "Eh, angah neh pakai baju mengalahkan pengantin. Kalau Irfan ada, boleh nikah sekali." Kah kah kah. Ektuali, bukan niat nak over dari pengantin, tapi macam sayang pulak bila tak pakai baju neh. Last kite pakai time kakak kite kawen, sebab jadik pengapit kakak kite. Lepas tu terus tak pakai. Ingat nak pakai time .. err kite tunang nanti, tapi macam tak best lah pulak sebab dah outdated. Huhuhu. Lagipun ntah bila kite nak bertunang... >.<

Hmm #boipren kita busy hari ni. Sebab ada Soft Launching Kamarika MTMN. Kite di-invite jugak ke sana tapi sebab kazen kite kawen, kite tak dapat lah join. Wuuuuu~ Kalau #boipren kite tak busy, memang kite dah angkut #boiprenkite pergi rumah kazen kite neh.


Gambar agak kabur sebab dia mms jer.
Gaya rockers mesti ade oke.
=.=

Walaupun Mohammad Noor Irfan bin Dr Kamari tak de, 

Tapi Irfan junior ada!

Budak kecit neh nama dia Irfan.
Pinjam kejap buat amek gambar.
Hihihi.

Alalalalala shomelnya adik kite...

Haiyooo...tak sabar nak tunggu turn kite pulak.
Hihihihi.