.tahniah klik1malaysia!!!

Salam.

Hoyeah! Hoyeah! Hari ni 17 Jun 2011 bersamaan dengan Hari Jumaat, hari yang mulia, Klik1Malaysia telah menyambut birthday-nya yang ke-satu tahun! *clap clap clap* Tahniah. Anda sudah maju beberapa tapak. Lepas neh boleh masuk pertandingan lari laju laju pulak ye tak pun masuk lari pecut! Heeeeee... :-P

Dan tahniah kepada bakal-abang-ipar-ku-yang-hensem-tapi-susah-nak-senyum selaku founder Klik1Malaysia kerana telah mencipta satu website yang sangat bagus pada seluruh rakyat Malaysia. (Ini bukan ayat bodek. Buat apa nak bodek, I memang dah dapat tawan hati adik beliau pun. Keh keh keh.)


Kalau nak tau apa kejadahnya Klik1Malaysia neh, 
klik gambar atas neh. TQ!

Kan I dah kata, Abang Is neh memang susah nak senyum. Perhatikan gambar di atas. Serius (Abang Is) - Gembira (Super K) - Gedik.(I lettew) Huuuuuuu~

Dalam Klik1Malaysia, ada jugak RakanBlogger. Korang boleh register URL belog korang dalam tuh dan nanti I akan masukkan URL korang dalam senarai blog yang lain. Dan dekat FB RakanBlogger jugak, korang boleh PING entry korang. I pernah cerita pasal hal neh dekat ENTRY NI dulu. Boleh tambah kawan dan tambah trafik! :)

Dan sekali lagik, 
Tahniah untuk Klik1Malaysia. 
^.^