.raikan cinta!

Salam.

Weeeeeee~ Selamat hari jadi Sayang! Sayang I dah besar hari ni.... Dah 27 tahun! Dah boleh kawen! Cepat cepat cepat! Heeee.. Hari ni besttt sangattttttttt.. Sebab? Dapat jumpa sayang I yang dah 2 minggu tak jumpa. 2 minggu macam 2 kurun okeyh. *tanak imagine ashane akan jadik bila dia belayar nanti. Ohhh no no no! T__T

Janji nak date seawal pagi! Tapiiiiii....hujan sangat lebat di Melaka. Lepas tuh, Super K ada tugas khas, kena ikut maklang dia pegy pasar beli daging. Ouh ouh bakal suami yang bagus beliau itu. Heeee.. :-P

Memula Super K nak join adik I main paintball pagi tadik tapi disebabkan dia sampai Muar lambat, so tak dapat lah dia maen. I dah tercongok dekat tempat paintball tuh pukul 10 lebey. Super K sampai Muar dalam 12 lebey. Dan bila dia sampai, kami terusssss ke BP Mall di Batu Pahat sebab nak pegy tengok muvee. 

Tengok muvee ceta Karak. Ok lah ceta tuh. Not bad. =.= Sebelum tengok muvee, pergi jalan jalan satu BP Mall, carik keychain angry bird untuk bakal makcik I. Kuat betul pengaruh angry bird dekat semua orang ekkk. Lepas tuh, pergi makan sebab I memang dah kebulor gila! Makan nasik ayam dekat foodcourt depan cinema tuh je. 

Lepas abes tengok muvee, pergi mekdi pulak. Haish, boipren I neh kuat betul makan. Lepas tuh, makan asam pulak. Mengidam ke hape die neh. Buatan siapa ntah. T__T Lepas makan mekdi, terus balik rumahhhh.... 

Sampai rumah dah nak maghrib. Borak borak dengan mama, abah and adek badek yang laen sambil tengok tv. Nak dekat maghrib tuh, Super K solat dan lepas solat, kami dinner same same... (MAKAN LAGIK!) Lepas dinner, Super K melayan Chacha dekat ruang tamu. Chacha asek bekepit je dengan Super K. Geram betul! (Jeles)

Sebenarnya, tak banyak masa kami luangkan masa bersama. :'( Seyes, nak nanges masa dia nak balik tadik. Rasa kejappppp gila jumpa! Tapi tak pe lah. At least dapat jumpa walaupun kejap :') 

Kite harap sayang suka kek ni :')

Surprise for you...

Teruja tak dapat kek ni? :-P

Ni je yang mampu kite bagi...

Gedik macam Intan :-P

Makan suap suap.
Jeles!

Kite sayang awak sangat sangat. 

Kite harap, 
awak akan selalu tau tentang itu....

And once again,
HAPPY BIRTHDAY SAYANG!

Sebenarnya ada buat vclip untuk dia.
Korang nak tengok ke?
Malu lah =.=