.presenting you, my new header!

Salam.

Nak senyum sampai pagi esok boleh? Heeee... Santek tak header I? Santekkk kannn.. Eleh, yang cakap tak santek tuh, korang jeles kan kan kan? #perasan. 

Tadi I gayut gayut dengan Super K sampai tak perasan Cimi sms I. Lepas letak fon, dapat sms, "Intan dah tidur ker?" Lepas tuh dapat lagik satu sms dari Cimi. "Esok pagi check email ea." Harus lah I cepat cepat on PC semula (Off awal sebab konon nak tidur awal) dan check email. Then............. (bersambung)

Ok mari kita flashback... Sebenarnya lepas ENTRY NEH, I bagitau Cimi, I belajar buat doodles tapi tak jadik sangat. Tapi tak sangka lah dia boleh nak buatkan doodles untuk I. Santek pulak tuh. (terharu) Lepas tuh cepat cepat reply sms Cimi dan cakap thanksssssss dekat dia! XoXo! 

Santek kann??

Gila beza dengan Si Rokiah neh
Menanges I tengok!
T__________T

Haruslah I cepat cepat tukar header kan.............

Dari header ni..
.
.
.
.
.
.
.

Kepada header ni!!

Hoyeahhhh! Belog I dah santekkkkkk! So, siapa siapa nak soh Cimi buat-kan doodles, boleh tempah dekat dia. Bodek bodek dia sikit, mesti dia kasik diskaun punyaaaaaaaaa! Heeeeee... Kalau nak mintak tolong I ajar buat doodles, mintak mahap banyak banyak.. Memang I tak boleh ajar. Tapi kalau nak mintak tolong edit belog, buat header dan yang lain lain, I boleh je ajar.... :-)

Sayang Cimi lebih!
Muah! Muah! Muah! 


Ok, nak pergi tidur.
Nanyte!
:)


Ohhh ye, nama doodles yang baru neh Nini
Comel sikit nama. Keh keh keh.