.pergi penang lagi!

Salam.

Nextweek I dengan family akan ke Penang lagi! Hoyeahhh! Kali ni insyaAllah encik bakal suami, #EH? akan join sekali.... :') Seronok? Mesti lah seronok! Heeeee.

Sebab apa pergi Penang? Sebab nak hantar barang kakak I dan sebab nak tolong dia kemas rumah sebab dia dah nak pindah rumah lain sebab owner rumah lama dia nak duduk situ semula. Berapa banyak sebab daaa.. Tapi still apartment yang sama, cuma tukar rumah jer. So, dia terpaksa move out. 

Kakak I duduk dekat Taman Jade View.

Tapi benda yang paling I suka sebab nak pergi Penang adalah, errr sebab Super K pun ikut sekali. (kalau jadi). Aminn. Harap harap jadik lah. ^.^ Dan sebab utama I nak pergi Penang adalah.........

Nak makan nasi kandar lagi!!!
Sedapnyaaa..

Ok bai. 
Nak pergi lunch.

*kuat makan betul budak intan neh!