.my very first doodle !

Salam.

Heeeeeeeeeeee! Malu nak tunjuk. Tapi tahniah untuk diri sendiri kerana dah berjaya buat doodles dengan jayanya! Memula I tertarik dengan doodles dekat belog kesayangan I, Cik Cimicomot. Call dia, tanya ashane nak buat. Lepas tu dia cakap, ce tengok dekat belog Wan Hazel

Baca baca tutorial, jadik pening. So, I decide untuk try and error dan jadikkan doodles belog Cimicomot sebagai Model. 

Ini doodles yang Cimi dah jadikan sebagai header.
Comel je kan..

Ni pulak I punye doodles.
Nama dia, Rokiah.

Nak gelakkan lah tuh!
T_______________T

Tapi bila tengok lama lama, memang nak gelak pun. Hakhak. Rambut kembang. Pastu senget. Kaki dengan tangan tak sama besar. Mata pun tak sama besar. Hakhak. Sumpah susah nak buat. Lenguh tengkuk, saket pungkok duduk depan PC neh lelama.  Kalau rajin, nanti I buat balik semula doodles neh. Huuuuu. 

Tata!
:)

Ohh ye, belog sekarang lagik ringan!
Check berat belog dekat SINI :)