.muahhh! EH?

Salam.

Muahhh? Muackk! Mwahhh! Eiii ape tuh? Keh keh keh.. Itu adalah ayat wajib sebelum letak telefon atau ayat wajib ketika sms dekat BF/GF tersayang. Elehhhh...tak payah nak cakap I jejiwang padahal korang pun sama. Kan kan? :-P

Macam biasa, tadi I gayut gayut tepon dengan Encik Bakal Tunang. #Oppss. Dah tukar title tak boleh blah. Keh keh keh. Ok tukar balik. Macam biasa, tadi I gayut gayut tepon dengan Super K. Borak borak gelak gelak. Dia baru habes kerja, out station dekat Kedah.. So, mesti lah punch card dekat I dulu baru dia boleh balik. :-P

Tadi kan, sebelum dia call, I ada sms dia. Kandungan sms adalah RAHSIA. Kuikuikui. Tak sampai 5 minit, I sms dia lagik sekali. I cakap, Abaikan lah meset kite tadik. Okbai.

Lepas tuh masa dia call tadik, dia cakap, 

Super K : Abang baru nak reply, tetiba masuk meset lagi sayang cakap abaikan.
Intan : Alaaaa...kenapa tak reply jugak. Benci tauu.. 
Super K : 
Abes dah sayang cakap tak payah reply.

Intan : Eiii vongok lah sayang neh

*Tiba tiba chacha masuk bilik I, 
dengar I tengah gayut dengan Super K*

Chacha : Angah, tak baek lah cakap bongok.
Intan : Ok fine. (Diam) =.=

Lepas tuh sambung borak lagik

Intan : Kenapa sayang tak reply meset kite?
Super K : 
Abes dah sayang cakap tak payah reply. Abang ni mengikut arahan je. Hehe.

Intan : 
Eiiiii.......kalau arahan macamtuh, tak payah lah ikut!

Super K : 
Hahahahaha. (gelak menganjing)

Intan : 
Jahat ah sayang neh...

Super K : 
Hehehe. Ok lah, Abang nak balik hotel. ILY Sayang. Muuahhh! Muahh! Abang sayang sayang.

Intan : 
Heyy..jangan lah muah muah. Malu lah orang dengar. (sebab Super K dekat Kedai Makan)

Super K : 
Tengok, sayang malu kan bila abang macamni. Abang macamni dekat orang yang abang betul betul love je.

Intan : 
*senyum sampai telinga + malu* Heheee... 

Super K : 
Sweet kan abang ni? (gelak)

Intan : 
Errr...ape ni sayang. tolong lah... (gelak memalu)

Super K : 
Dahh..nak muntah lettew. Pergi amek baldi sana.

Intan : 
Hehehee... Ok.. Bye.. Nanti free call lah.

Super K : 
Ok, bye sayang. Assalamualaikum. Love u..

Intan : 
Love u too. Wa'salam.

Adehh..dekat tepon pun I segan bila dia cakap muah muah camtuh. =.= Dekat sms I berani jer. Huhu. Ashane tah I boleh jadik pemalu tahap dahsyat sekarang neh. Serius kalau kat sms, I boleh je nak muah muah bagai. (kantoi) Tapi bila kat tepon, I jadik macam, Alaa..segannye.. =.='  Tak paham dengan perangai sendiri. Yang penting, I neh gedik padahal. =.='

Kalau dah kawen nanti, still malu malu, ashane ek?
Keh keh keh.

Err ape ni? 
Asek ceta pasal kawen je sejak dua menjak neh 
=.=