.jom kita pegy nomoran !

Salam.

Semalam, kiteorang satu family pergi Melaka. Sepatutnya semalam, Chacha ada rombongan tadika tempat dia sekolah, nak pergi Zoo. Tapi last minute cancel pulak. So, untuk mengelakkan dia membebel bebel pasal nak pergi nomoran (baca : rombongan) setiap hari, mama pun ajak lah semua pergi Zoo Melaka... Rasanya dah berkurun tak pergi Zoo since adik I yang kecit sekali dah Form 5. Apekejadahnya nak pergi Zoo =.= Sep baek ada Chacha :-)

Rambut Chacha tuh memang nak kena kerat!
(jeles)

Ni gambar masa otw ke Zoo.
Waaaa..ayam goreng!
(sebut ikut nada Upin & Ipin)

Nampak tak burung belakang I tuh.
Heeeeeee.

Ehem ehem. :)

Dekat Zoo, I tak banyak jalan pun sebab malas dan mood tiada. So, naek trem je lah. Huhu. Lagipun dah petang sangat masa tu... 

Balik dari Zoo, kami shopping shopping dekat Jusco then makan makan dekat Pizza Hut kat situ. Sebenarnya banyak lagik gambar tapi semua dalam henpon Mama. Nanti I upload dekat pesbuk k! Ok bai! :)