.intan yang gemuk VS super k yang kurus

Salam.

Siapa kata I gemuk, cuba angkat tangan. Ok dah. Turunkan balik tangan tuh sebab I tak nampak pun korang angkat. Keh keh keh. 

I selalu risau pasal gemuk. Kalau I cakap I gemuk, mesti orang tak boleh terima. Mesti orang nak cakap, "Kau gemuk ke Intan? Aku tengok kering je.." "Kalau macam si tuttt tu memang lah gemuk... bla bla bla.." Tapi ni diri I, I tau lah. Takkan I nak tunjuk lemak terkumpul yang ada dekat perut I neh dekat korang pulak.. Hakhak. 

I rasa I gemuk bila seluar jeans I yang selama neh kena guna teknik penyamaran (memakai short atau boxer dulu) kini sudah tidak lagi perlu menggunakan teknik itu. Dan I akan mengambil masa selama 5 jam untuk pakai seluar jeans tuh. Ok tipu. Ada lah dalam 5minit. Gila sendat. Dem ah.

Orang yang selalu kena dengar I membebel pasal kegemukkan I, haruslah Super K kan.. Dia pun dah pasrah je dapat gelpren yang gemuk tetapi comel neh. =.= 

Errr ini status FB Super K pagi tadi.

Kalau status tu untuk I, err I nak cakap satu jer. "Sayang kurus ke? Kah kah kah" Ok tipu. Gila jahat I neh. =.=' Ok semula.. Kalau status tu untuk I, mesti lah I rasa macam "Wuuu...sweeetnyaaaa pakwe I neh.. Untung laa..." Tapi Super K memang nak kurus pun sebab I selalu cakap dia gemuk. Mana aci kalau I gemuk sorang! Kata gemuk sebab bahagia bersamaaaaaa. Ngeeeeeeeee.

Tapi serius rindu dia. Dah masuk 2weeks kot tak jumpa. Apa kata genapkan 2 tahun terus. *lap airmata* Dem. Ntah macamana nanti. Kurus kering kot. Bukan dia yang kurus tapi I yang kurus. Tetiba entry neh jadik emosi. Delete ah ashamni. T____T #Kbai.