.kau ingat comel ke beliak beliak mata macam tuh?!

Salam.

Perasan tak bebudak pompuan sekarang neh suka amek gambar, beliak beliak mata lepas tuh buat muncung itek. Kadang kadang nampak comel. Sebab budak tuh memang comel. Tapi kadang kadang, nampak macam ............ (please fill in the blank)

Pagi tadik lens yang I beli hari tuh dah sampai. So, apa lagik, cuba try test lah. Hihihi. Macam santek, tapi macam pelik. Sebab warna pink kan... =.= I bese pakai kaler hitam, grey dan coklat jer. Ini cobaan pertama pakai pink. Ngeeee... :-D Yang kaler grey tu malas nak bukak lagik. Sayang lah pulak. ^.^ I beli kaler pink pun sebab besties I, Rose yang suggestkan.. Heee.

Tak de besar lagik ke mata kau Intan?
Hak hak.

Mata dah terbeliak, cuma tak reti buat muncung je. 
Heeeeeee.

Dengan Chacha, model Angry Bird.
Mulut sebijik nak macam Angry Bird.
Kah kah...

Tadik pergi beli barang dekat Econsave.
Jumpa neh.... Special K!
(feeling macam Super K lah konon!)

Cekik budak kecit nehh!
Rawrrrr!

#Okbai.

Nak tayang contact lens baru jer sebenarnya.
^.^