.ittew malu nak tunjuk kowang.. ashane neh.. =.=

Salam.

Masih lagik dalam mood birthday Super K. I kalau cerita pasal Super K, memang takkan pernah habes. Kuikuikui. Ada permintaan dalam komen dekat entry ni, yang nak tau apa yang I kasik dekat Super K sebagai hadiah hari jadi. Tapi I rasa, tak perlu kot tunjuk. Kang cakap I belagak =.= Nanti ada yang kecit ati, nanti ada yang sentap. Lagipun Super K dah pesan, jangan tunjuk tunjuk sangat walaupun kita tak de niat nak berlagak. Aku ade, kau ade? Heee....

:)

So, I just nak share dekat korang benda neh je. Heee.. Ni lah video yang I kasik Super K tuh. Tapi tak boleh blah, siap burn CD, siap buat cover sekali. Agak agak kalau jual, laku tak?  Hakhak.



Elehhh, ittew tau.
Kowang mesti nak cakap ittew suwit an an an?
:-P