.hoyeah! rokiah dan senah dah ada kawannnnnnnnn!

Salam.

Yeayyyy! Masih lagik dalam mood meng-katun kan diri atau dalam bahasa yang bombastik-nya, buat doodles lagik. Huhuhu.

Tadi godek godek lagi Photoshop. Ingat nak try buat kawan kawan si Rokiah tuh tapi since Rokiah dah ada saingan iaitu Nini (Nama kampung : Senah), I rasa nak carikkan partner untuk si Senah neh. 

Nama dia John.

John ni peminat setia Super K. Tengok lah, baju pun nak tulis Super K. Keh keh keh. Tapi somel ah. I edit sikit sikit si Senah tuh. Jadikkan dia kelihatan seperti lelaki tetapi comel. Seronok pulak buat doodles neh. Nanti nak try buat lagik lah! 

Nini
a.k.a Senah
Heeeeee~

Oh ye, header pun haruslah bertukar jugak kannnn.... Heeee. Ok bai! :-)