.gila seronok perasaan macamni!

Salam.

Lelaki yang ganas, ala ala rockers tetiba bertukarrrr menjadi sweet comel comel mesti bila kita tengok, kita rasa dia sangat awesome! Teheee~ Masih bercerita tentang Super K. :-) Kalau rasa rasa menyampah, unfollow lah belog I ek. Buat tambah dosa je korang menyampah dan meluat dekat I. =.=

Masa Super K balik dari rumah I time birthday dia Ahad lepas, dia ada sms I cakap, Thanks sebab wish, kasik hadiah, celebrate besday dia.. Nampak lah dari cara dia tuh, dia macam suka and happy sangat. I seronok sangat sangat bila dia cakap macamtuh. :-)

Bila dia sampai rumah, dia bukak lah hadiah tuh. Dia cakap, Mesti mahal beli ni.. Mesti original.. Abang tak mintak pun kan.. Tapi Abang suka.. Tenks sangat sangat.... Then I cakap, Eh mana ada mahal. Murah je. Ape lah awak ni.. Tapi I seronok sangat bila dapat kasik sumtin yang dia suka. Sangat sedih kot kalau bagi orang sumtin dan dia cakap dia tak suka atau tak suit with him/her. :'( (Flashback)

Hmm masa borak borak tuh, dah lewat malam. So dia cakap, lappy dah tutup. Dia pun dah nantok. Esok je lah tengok CD tuh. I pun, Ouhh ok.. Tak pe.. Bebila pun boleh tengok.. Tapi mesti lah I nak tau apa respon dia kan... The next day, I sms dia tanya dah tengok belum CD tuh tapi no reply. Ouh tak pe. Mungkin he is busy. Then at night, I sms lagik, I tanya, CD tuh oke tak.. Boleh play tak.. =.= Gila banyak kali I tanya. Time tuh I rasa macam bongeng kot asek tanya soalan yang sama je. Zzzzzzzzz...

Lepas tuh dia reply.. 

Super K : Dah sayang. Kan abang dah bagitau, CD dah tengok.
Intan : Ada ke bagitau? =.=
Super K : Ada abang bagitau lah sayang.
Intan : Tak perasan. Err tak best ek video tuh?
Super K : Hoi, touching oke tengok CD tue!!
Intan : Ye la tu.
Super K : Ye.. Isy budak ni.. Aku tumbuk ko kang! :-*

Lepas tuh mesti lah I sengih sorang sorang. Kena tumbuk pun suka. Teheee~ =.= Tapi vongoks betul I neh. Bila masa entah dia cakap dengan I. Dem ah. Buat malu jer tanya dia banyak kali. T________T


Sekarang neh I addicted dengan lagu neh.

Ya Allah perkenankan doaku.. Jadi kan ku halal baginya.. Menemani mimpi indahku.. Ku bertanya... Adakah harus ku kata.. Ku cinta dia, ku sayang dia~~ Siapalah aku.. Sekadar perempuan yang biasa.. Sekadar perempuan biasa...... 

Bila dengar lagu ni, rasa macam...
"Sayang, jom kawen sekarang!"

=.=

Sangat sweet okeyh!