.dah kawen nanti i nak anak 8 orang!

Salam.

Dah lama tak post pasal jiwang jiwang kan. Eh, ye ke dah lame? Keh keh. Semalam tidur awal sebab Super K mengantuk. Penat travel dari Melaka ke Kedah. Out station agik. Dia call, cakap dah sampai hotel, nak tidur, nak rest. Lepas letak fon, dia tak de pun sms cakap gudnyte. :'( Lepas tuh mesti lah I yang sergah dia dulu! Huhu.

Intan : Muah!
Super K : Muah! :-*
Intan : Sayang sayang! :-*
Super K : Sayang buat apa tue?
Intan : Tengok TV..  Ceta Mr Bean.
Super K : Abang mengantuk, tapi abang lapar..
Intan : Pegi lah makan, tak baik tau tidur dalam kelaparan.
Super K : Hehe. Tak pe. Yang penting dapat tidur.
Intan : Tidur lah sayang ku.. :-*
Super K : Jap, nak manja manja dengan sayang.
Intan : Alalalala...manje nyeee sayang kite ni :-*
Super K : Sayang sayang sangat sangat :-*
Intan : Kite pun sayang sayang. :) Sayang, dah kawen nanti kite nak anak orang bole?
Super K : Berapa orang?
Intan : Lapan! Tertinggal pulak nak type =.= (malu)
Super K : Abang suka lapan. :-*
Intan : Cukup?
Super K : Cukup :-)
Intan : Hee.. oke :-*
Super K : Kite jaga anak kite sesama yang lapan tuh. :-)
Intan : Mesti lah. Jaga elok elok, jadi soleh dan solehah macam papa dan mama dia. :-*
Super K : Bukan papa lah, abah. :-)

---------------

Ok cukup. Kang ada yang muntah. Tak leh tunjuk lelebih! Kah kah kah. Susah kot nak sms dengan Super K lagik lagik sms pesen ashamni. Sebab dia tak suka sms. T___T Dia busy kerja. Dia busy. Tak de masa untuk I. Belog I neh pun rasanya dah berkurun dia tak baca. :'(

Hmm..nak jumpa pun susah. Tapi bila ada peluang, nanti dia cakap, Tak elok jumpa selalu. Nanti apa orang kata. Hmm ok. Baik. Saya menurut perintah tuan =.='

Abah yang penyayang.. :)

Mama yang.... errr..comel!
^.^

Terima kasih Chacha sebab jadi bahan eksperimen kami!
Keh keh keh.

Dia garang, die tegas, tapi kadang kadang dia sweet sangat. Dia penyayang, dia manja, dia baek, dia pelindung, dia segala galanya! Dalam belog mesti lah I kena tulis benda yang sweet sweet je kan? Takkan nak tulis yang masam masin pahit payau dalam belog kan kan? Tak syok ahhh... Tapi apa yang I selalu tulis tulis, itu lah diri dia. 

Kite tak nampak macam awak sayangkan kite...
Mungkin tak nampak, tapi kite boleh rasa... ❤ 
:-)