.survey baju kawen!

Salam.

Aci tak kalau pergi survey baju kawen tak bawak bakal pengantin lelaki? Aci tak kalau pergi kursus kawen bukan dengan bakal suami tapi dengan kawan kawan? Aci aci bukak pintu tak? =.=' Kursus kawen tak pegy lagik neh. Adoii..

Bakal suami I bz. So, kena lah pergi survey baju kawen sendirik. =.= Dari first boipren dulu, sampai lah boipren ke sekarang (mak ai, banyaknya boipren haku), I cakap doang, kalau nak kawen, I nak tema MERAH HITAM PUTIH. Lepas tuh nak letak bunga rose merah dengan putih banyak banyakkkkkk! Aww~ Mestiiiiiii santek! :-)

Kalau tak silap I, tema warna neh kan dia ikut musim. Ada satu masa tuh, I pergi kenduri kawen, semua tema gold. Tapi I peduli apa. I tetap nak kaler MERAH HITAM PUTIH. :) Tak kisah lah orang cakap I outdated ke hape ke.... Heee... Lepas tuh nak buat tema ala ala garden. Super K pun cakap nak camtuh. Tapi I cakap, tema garden buat dekat rumah I. Tak kira! :-P

Dalam kepala otak da ada dah senarai nak jemput sapa, nak kasik jemputan makan hape, goodies bag, siapa pengapit... Huiii... Macam3 lah. Kalau tulis mesti tak cukup kertas. Kuikuikui. 

Baju I nak warna merah camni.
Santeknyeeeee Irma :)

Walaupun I suka warna PINK, tapi time kawen I tanak lah warna pink. Semalam borak borak dengan Super K pasal baju raya. I cakap, I nak kirim shawl dari kawan I dekat Egypt, nak pakai time raya. I tanya dia, nak beli warna apa. Dia cakap, tolong lah jangan warna pink. Hehe. Dia suruh try purple. :) ataupun kelabu taik anjing. Siut jer. =.=

Eh, tunggu next entry k. 

Nanti I tunjuk baju apa yang I pilih 
dekat butik pengantin esok.
:)